Management Break

Deze week weer een paar hele mooie trajecten mogen doen voor verschillende klanten. Fysiotherapeuten van het LUMC, maar ook management van oa TBI.

 

Maar onze collega Ruud Smit is op verkenning gegaan om voor ons programma "Management Break Out" schitterende locaties te zoeken. En die heeft hij gevonden. In de Schotse Hooglanden nemen we je mee op reis, om in 3 dagen tijd te onderzoeken waar wil ik de komende jaren naar toe. Met een 3-tal Landrovers maken we de oversteek, en trekken we rond.  Weg van alles, rust en ruimte om verschillende thema's te onderzoeken. Maar ook in andere landen zijn er mogelijkheden. (Zweden, Belgische Ardennen, Zwitserland) Binnenkort op onze blog de ervaringen van Ruud.

 

Maar uiteraard ook in Nederland. Het management re-boot gaan we binnenkort lanceren. Een 3-daagse ervaring die je je leven lang bij blijft.  Blijf ons volgen! En wil je nu al meer info, bel Karst:  06 - 22 42 01 98 of mail info@ikb-outdoor.nl