Events

teambuilding event

Van een dagdeel tot een hele dag uitdagende werkvormen, en bij slecht weer is er uiteraard een alternatief programma. Van fysiek haalbaar voor iedereen, tot fysiek uitdagend.  We kunnen een totaal pakket aanbieden met bijvoorbeeld afsluitende BBQ, DJ, buffet of diner (bijvoorbeeld koken in het bos)

We spreken een all-in prijs af, dus geen verrassingen achteraf. Een volledig arrangement is er al voor € 89,-- per persoon all in.


beach sport event

Een arrangement kan zijn: 3 verschillende beach sporten. We beginnen met een warming up, de uitleg van de sport en geven technische tips, uitleg spelregels en vervolgens spelen we een toernooi met een leuke prijs voor het winnende team.  We maken er een mooie beleving van. Sport, muziek, eten en drinken. En het is vaker mooier weer dan je denkt.

We spreken een all-in prijs af, dus geen verrassingen achteraf. Een volledig arrangement is er al voor €54,-- per persoon all in.

 


sportdagen

Keuze uit meer dan 20 verschillende sporten. We beginnen met een gezamenlijke warming up, geven een uitleg van de sporten en de spelregels en vervolgens gaan we een toernooi spelen.  We kleden het aan met lekkere muziek op de achtergrond, eventueel een juice-bar en lekkere hapjes naar keuze. Daarin adviseren we graag.

We sluiten af met een leuke prijs-uitreiking en evt. met afsluitende BBQ of zetten 1 of meer foodtrucks in.

Pijs vanaf € 54,-- per persoon all in.


Highland Games

Wij organiseren voor jouw bedrijf geweldige Highland Games, waar iedereen aan mee kan doen!  Keuze uit veel verschillende onderdelen, inclusief eten, drinken, doedelzak muziek. Kortom, de volledige beleving. We zijn een aantal keren in Schotland geweest om de beste ideeën op te halen, om de beleving zo gaaf mogelijk te maken. We maken teams (Clans) met eigen Schotse baret op , en we gaan de strijd aan met elkaar. Boomstam werpen, kei werpen,  hooi zak gooien, barrel roll, tug of war en nog veel meer.  Klik op de MORE button hier boven voor meer info.