Indoor

simulatie games

Wij hebben een aantal simulatie games ontwikkeld, waarbij op een leuke, actieve en energieke manier samengewerkt moet worden om tot een goed resultaat te komen.  Een trainingsacteur speelt de Directeur van een fabriek, en vervolgens moeten de teams aan de slag!  Bizarre regels, veel lol en energie en geschikt voor grote groepen tot 100 personen.


creativiteit sessies

Wil je jouw organisatie, afdeling of team een energie boost geven en wil je kijken of er nog meer ondernemerschap, ideeën en pro-activiteit uit de mensen kan komen, zet dan deze creativiteits-sessies  in.  Wij hebben verschillende vormen ontwikkeld, en de ervaringen van vorige opdrachtgevers zijn lovend! Veel energie, veel inzichten en leuk om te doen. Geschikt voor iedereen, van kleine teams tot groepen van 300 personen.


teambuilding

Wij hebben ruim 100 leuke teambuildingsoefeningen die we in zelfs een zeer kleine ruimte kunnen doen. Zelfs op kantoor, of in de hal van het bedrijf: waar dan ook.  Samenwerken, plezier maken, proberen, beter worden, alles zit er in.  Van lunch onderbreking tot dag-vullende programma's.