Outdoor

teambuilding

Een grote variatie aan teambuildings-activiteiten.  Klik op de button MORE voor een uitgebreide lijst met mogelijkheden, en dan zullen we er wellicht nog een paar vergeten.  De werkvormen zijn leuk, uitdagend, soms lastig maar  haalbaar voor iedereen. Zelfs voor mensen met een fysieke beperking maken we het haalbaar.  Van korte lunch onderbrekingen tot een dag-vullend programma, wij maken er een leuke ervaring van.


survival

Survival op locatie in Nederland en in het buitenland.  We gaan regelmatig naar de Ardennen, Schotland, Zweden, Zwitserland, Canada etc. . Dus wil je iets unieks, wij regelen het.

Solo-survival op locatie in Nederland en in het buitenland.  Wil je echt even resetten en je doelen voor de toekomst weer helder krijgen, inzicht krijgen op leiderschap en andere thema's, dan is de solo survival HET middel om dat met ons te doen.


klimmen, varen, fietsen e.a.

Spannende activiteiten altijd onder professionele begeleiding.

Verschillende klim-activiteiten, bijvoorbeeld onze mobiele pamperpaal, prusik klimmen in bomen, krat stapelen etc., maar ook mooie kano-tochten, SUP-pen, ATB tochten en er gaat altijd een ervaren instructeur mee om het veilig te houden, maar ook om iets extra's aan de tocht toe te voegen, om je de juiste techniek bij te brengen, spannende opdrachten tussendoor te doen etc..